Notícies » Curses de muntanya

Cròniques de la Montserrat Skyrace de David Huertas, Mia Alonso, Isaac Torija i Albert Pérez

Enviada per administrador el 08/Abr/2013 - 19:15
Imatge 0 per Cròniques de la Montserrat Skyrace de David Huertas, Mia Alonso, Isaac Torija i Albert Pérez
Monistrol, 6 d'abril de 2013 - Ahir es va celebrar la primera edició de la Montserrat Skyrace i David Huertas, Mia Alonso, Isaac Torija i Albert Pérez ens comenten com els va anar.

David Huertas



Avui tocava matinar per arribar al meu primer gran test de muntanya de la temporada. Després de l'experiència de l'any passat he decidit anar pujant progressivament en quant a distància a les curses per arribar bé a l'Andorra Trail (gran objectiu abans de l'estiu). No ha sigut una bona setmana d'entrenaments ja que només vaig sortir a córrer dijous al vespre, però porto uns bons primers mesos d'any!

Èxit en majúscules a la 1a edició de la Montserrat Skyrace

Enviada per administrador el 07/Abr/2013 - 23:23
Imatge 0 per Èxit en majúscules a la 1a edició de la Montserrat Skyrace
Monistrol, 7 d'abril de 2013 - Avui s'ha celebrat la primera edició de la Montserrat Skyrace. La cursa, amb sortida i arribada a Monistrol, presentava dos recorreguts. Un recorregut molt exigent, amb pujada a Sant Jeroni, de 22 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu, i un altre més suau de 12 quilòmetres i 500 metres de desnivell positiu.

En un dia esplèndid, puntuals a la cita, a les 9 del matí els 400 participants a la cursa de 22 quilòmetres i els 300 de la cursa de 12 s'han presentat a la línia de sortida a Monistrol. Entre ells alguns esportistes de renom com Núria Picas, Laia Andreu, Just Sociats, Marc Caros i Arnau Julià.

Torna la marxa popular de resistència La Bastarda del CAM Parets del Vallès

Enviada per administrador el 25/Mar/2013 - 16:09
Imatge 0 per Torna la marxa popular de resistència La Bastarda del CAM Parets del Vallès
Aquest any s'hi suma la cursa de muntanya Punk Trail La Bastarda
25 de març de 2013 - Una nova edició de La Bastarda, i ja en van quatre, reunirà el proper 13 d'abril als valents i valentes que caminaran els 38 quilòmetres de camins de muntanya que uneixen les poblacions de Sant Martí de Centelles-Aiguafreda i Parets del Vallès. A la tradicional prova de resistència, sense ànim competitiu, si suma la novetat de la Primera Punk Trail, que pretén ser una cursa de muntanya en la que es competeix contra un mateix, sense classificacions finals ni cronometratge. Córrer per córrer al llarg de 38 espectaculars quilòmetres, per la mateixa ruta que els participants de la marxa popular de resistència.

Jordi García i Mònica Ardid repeteixen triomf a la Cursa Nocturna dels Mussols

Enviada per administrador el 25/Mar/2013 - 06:29
Imatge 0 per Jordi García i Mònica Ardid repeteixen triomf a la Cursa Nocturna dels Mussols
Sant Quirze del Vallès, 23 de març de 2013 - Celebrada la nit del dissabte 23 de març a Sant Quirze del Vallès, la cinquena edició de la Cursa Nocturna dels Mussols va tornar a viure una gran competició, amb més de 550 participants que van omplir de llum les muntanyes de la Serra de Galliners. Repetint el guió del 2012, Jordi García (AC77) i Mònica Ardid (U.A.Terrassa) van pujar al graó més alt del podi.

La nit va resultar esplèndida per la cursa, una temperatura fresca que fregava els 10 graus, i una lluna creixent que va ajudar a minimitzar la foscor. Des de primera hora de la tarda l’ambient al Gimnàs Municipal de Sant Quirze era de festa, acompanyats per la Colla de Geganters i Grallers de Sant Quirze es van anar succeint les competicions, començant per les infantils en les seves diverses distàncies i la participació de més de 100 nens i nenes, i finalitzant amb la cursa gran, la Nocturna dels Mussols, que amb 450 participants va contribuir a fer gran la festa.

Crònica de la V edició de la Cursa Nocturna dels Mussols

Enviada per administrador el 24/Mar/2013 - 19:56
Imatge 0 per Crònica de la V edició de la Cursa Nocturna dels Mussols
Sant Quirze del Vallès, 23 de març de 2013 - Ahir es va celebrar la cinquena edició de la Cursa Nocturna dels Mussols i el David Huertas ens comparteix la seva crònica. Pel David una bona estrena en això de les curses nocturnes en la qual, tot i patir una lesió, aconseguir un bon resultat.

Córrer de nit és totalment diferent al que havia provat fins ara. No ho havia fet mai ni sabia exactament com em trobaria, però sempre hi ha una primera vegada, i gràcies a aquesta cursa, ho he pogut fer a nivell competitiu. Així avui a mitja tarda he sortit de casa i he arribat amb molt de temps a St. Quirze del Vallès. Hi havia un ambient digne de ressaltar amb música, curses infantils, força gent i un bon speaker! És un bon sistema per atraure a més públic per la cursa dels adults :).

He recollit el dorsal i la bossa del corredor sense cap mena de cua i he tornat al cotxe per preparar tot el que necessitava per la cursa. He fet algunes fotos ja que al ser una cursa nocturna no tindré masses imatges de la competició jeje. Finalment he sortit a escalfar, encara amb una mica de llum, seguint el camí de la cursa per fer-me a la idea de què ens trobaríem. Pel que havia vist al perfil ben bé es podia fer tota corrent, però millor si s'escalfa sobre el terreny. Poc a poc hem anat perdent la llum del sol, i m'he anat col·locant a la zona de sortida. M'he posat relativament davant perquè tot i ser novell, el primer quilòmetre era de pista ampla i volia anar agafant bona posició per la pujada. He comprovat que el frontal funcionava bé i a esperar el tret de sortida!

La Cursa Nocturna dels Mussols dóna el tret de sortida de la 2a edició de la Challenge Catalana de Curses de Muntanya Nocturnes

Enviada per administrador el 20/Mar/2013 - 08:32
Imatge 0 per La Cursa Nocturna dels Mussols dóna el tret de sortida de la 2a edició de la Challenge Catalana de Curses de Muntanya Nocturnes
20 de març de 2013 - Amb la disputa de la Cursa Nocturna dels Mussols a Sant Quirze del Vallès, el proper dissabte 23 de març es donarà el tret de sortida de la segona edició de la "Challange Catalana de Curses de Muntanya Nocturnes".

La Cursa dels Mussols va tancar inscripcions 5 setmanes abans de la celebració, en esgotar en pocs dies les més de 500 places posades a disposició dels participants.

La Cursa Nocturna dels Mussols d'aquest any compta amb la participació de tres grans campiones de la especialitat, Mónica Ardid (Campiona d'Espanya de curses de Muntanya), Marta Prat (Guanyadora de la Transgrancanaria i de la Transvulcania) i Teresa Forn (Campiona del Món d'Skyrunning). I esperem alguna sorpresa més de darrera hora encara per confirmar. Es presenta doncs una cursa molt emocionant en aquesta categoria. Finalment no podem comptar amb la participació de Corinne Favre, recentment lesionada.

Es presenta a Reus la TrailSERIES COSTA DAURADA 2013

Enviada per administrador el 19/Mar/2013 - 17:36
Imatge 0 per Es presenta a Reus la TrailSERIES COSTA DAURADA 2013
Reus, 19 de març de 2013 - El circuit trailSERIES COSTA DAURADA és un circuit de nou curses de muntanya a l'entorn del territori més pròxim a Reus i Tarragona i que pretén arribar als milers de runners i trailrunners que practiquen aquest esport i hobby , ja sigui des d'un punt de vista d'iniciació, amateur, o semi-professional. Cada una de les curses tindrà sempre un mínim de dos recorreguts: un de fins a 10km per als iniciats i als marxadors i un altre de fins a 21km per als amateurs i semi-professionals. Algunes de les curses també tindran curses infantils per als més petits.

La Federació Internacional d'Skyrunning (ISF) anuncia el rànquing mundial de les 50 curses que decidiran l'elit mundial d'atletes de muntanya

Enviada per administrador el 19/Mar/2013 - 15:44
Imatge 0 per La Federació Internacional d'Skyrunning (ISF) anuncia el rànquing mundial de les 50 curses que decidiran l'elit mundial d'atletes de muntanya
Les curses seleccionades serviran per establir l'elit de les curses de muntanya

Tres de les curses seleccionades són catalanes
19 de març de 2013 - La ISF anuncia el rànquing Mundial 2013 de les 50 curses seleccionades d'entre catorze països i quatre continents que, al final de la temporada, establirà els 100 atletes d'elit en les tres disciplines: Skyrace, Ultra i Quilòmetre Vertical.

La classificació de l'elit es basa en una fórmula consolidada que també es fa servir en altres esports, però que per primera vegada s'ha adaptat per a les curses de muntanya. La fórmula inclou un algorisme exclusiu de la ISF que té en compte factors com el nombre d'atletes d'elit que participen i l'avantatge dels guanyadors amb relació als altres finalistes.

Crònica de la 50a pujada a peu als Àngels del GEiEG

Enviada per administrador el 17/Mar/2013 - 22:25
Imatge 0 per Crònica de la 50a pujada a peu als Àngels del GEiEG
Avui s'ha fet la 50a de la pujada a peu als Àngels, la cursa més antiga de l'estat, i el Lluís Puig Puig ens explica la seva experiència. El Lluís, tot i haver fet ahir la nocturna de Vallter, ha fet un paper fantàstic en aquesta prova.

Girona, 17 de març de 2013 - En una edició tant especial com és el fet de fer 50 anys, a les 9 del matí es donava el tret de sortida de la cursa més antiga de tot l'estat. Es tracte d'una pujada al santuari dels Àngels, on la sortida és al monestir de Sant Pere de Galligant, en ple barri vell de Girona. Són 9 quilòmetres i un desnivell positiu de gairebé 450 metres per corriols sempre de pujada.

Juntament amb la More, arribem mitja horeta abans de la sortida, ja que els dorsals els havíem anat a recollir el dissabte a les fantàstiques instal·lacions del GEiEG a Palau. Comencem a trobar cares conegudes, i la fem petar en un ambient molt distés i popular. Es la primera vegada que participem en aquesta emblemàtica cursa tot i ser la nostra zona d'entrenament habitual. Tenim poc esperit competitiu aquesta vegada, ja que ahir vam anar a Vallter a fer una mica d'esquí de muntanya de nit i ens posàvem a dormir a quarts de 2 de la matinada. Tenim moltes ganes de passar-ho bé i valorarem el ritme segons les sensacions. Dos minuts abans de la sortida ens col·loquem a la meitat dels més de 300 participants sense ànims de molestar a ningú.

Cròniques de la 2ª Cursa de muntanya d'Ullastrell per Pep Masip i David Huertas

Enviada per administrador el 17/Mar/2013 - 17:54
Imatge 0 per Cròniques de la 2ª Cursa de muntanya d'Ullastrell per Pep Masip i David Huertas
Ullastrell, 17 de març de 2013 - Avui diumenge s'ha celebrat la 2a cursa de muntanya d'Ullastrell i Pep Masip i David Huertas ens envien les seves cròniques. Com veureu una cursa que sembla d'allò més interessant.

Cròniques del II sprint Vertical Pic de l'Àliga i la V cursa de muntanya Pic de l'Aliga

Enviada per administrador el 13/Mar/2013 - 19:45
Imatge 0 per Cròniques del II sprint Vertical Pic de l'Àliga i la V cursa de muntanya Pic de l'Aliga
9 i 10 de març de 2013 - David Huertas ens explica la seva experiència a l'sprint vertical Pic de l'Àliga i a la cursa de muntanya Pic de l'Àliga, les quals van tenir lloc durant el passat cap de setmana. Podeu trobar més informació en el seu bloc.

Trail running del pur a l'Ascens a Sant Sadurní

Enviada per administrador el 10/Mar/2013 - 19:00
Imatge 0 per Trail running del pur a l'Ascens a Sant Sadurní
Sant Feliu de Codines, 10 de març de 2013 - Crònica de la cursa “Ascens a Sant Sadurní” per Albert Pérez Monfort.

Puntuals a la cita organitzada per la gent de Sant Feliu Corre, uns 400 corredors no han faltat a la segona edició de la cursa de muntanya “Ascens a Sant Sadurní”, amb sortida i arribada a Sant Feliu de Codines. Aquesta cursa, amb només dues edicions, ha aconseguit fer-se lloc en el calendari de molt amants del trail running, i és que l'itinerari proposat s'ho val i et permet fer una volta magnífica pels boscos de l'entorn de Sant Feliu i Gallifa.

Ahir es va celebrar la primera edició de la cursa de muntanya K42 Mallorca

Enviada per administrador el 03/Mar/2013 - 22:16
Imatge 0 per Ahir es va celebrar la primera edició de la cursa de muntanya K42 Mallorca
Peguera (Mallorca), 3 de març de 2013 - Les proves K42 són unes proves de muntanya consolidades a nivell mundial, amb edicions a Tenerife, Astúries, Xile, Sàhara, Brasil, Patagònia i aquest any s'han incorporat Mallorca i Austràlia.

La prova de Mallorca s'ha caracteritzat pel gran nivell dels participants destacant a Rubén González, guanyador del Miut a Madeira, Pablo Manuel Villa, nova incorporació de Scoot Internacional i tercer classificat en el TDS, Raúl Cambra, guanyador de K42 Canàries, Emma Roca Campiona del món de Raids i els mallorquins Tòfol Castanyer i Miquel Capó.

Kilian Jornet confirma el seu full de ruta per a la temporada de trail running 2013

Enviada per administrador el 01/Mar/2013 - 14:22
Imatge 0 per Kilian Jornet confirma el seu full de ruta per a la temporada de trail running 2013
L'atleta de Salomon i Suunto estrenarà la temporada en el Quilòmetre Vertical Elbrus, a Rússia, i participarà en 15 proves, entre elles curses de prestigi internacional com Zegama i la Transvulcania-Salomon Nature Trails

Un altre dels reptes de la temporada seran els Campionats d'Europa de Skyrunning, que se celebraran en els Dolomites italians a partir del 19 de juliol
L'atleta de Salomon i Suunto Kilian Jornet ha oficialitzat el calendari de curses de trail running en què prendrà part durant aquesta temporada 2013. Jornet estrenarà la temporada al mes de maig en el Quilòmetre Vertical Elbrus, a Rússia, i té previst finalitzar la temporada al mes d'octubr,e amb el Grand Raid de l'Illa de la Reunió. En total Kilian té previst participar a un total de 15 proves.

Kilian disputarà, com en els anys anteriors, en curses de prestigi internacional com Transvulcania-Salomon Nature Trails a la Illa de la Palma i Zegama al País Basc, per continuar amb la Marató i el Quilòmetre Vertical de Chamonix, als Alps. Mentrestant, participarà a la Kilian's Classik a Font Romeu, localitat francesa on l'atleta va estudiar i va començar la seva carrera esportiva, també a la Cerdanya Ultrafons en la modalitat de 35 km, cursa trail que se celebrarà a la Cerdanya, comarca on va créixer Kilian.

Inscripcions tancades a la Nocturna dels Mussols 2013

Enviada per administrador el 18/Feb/2013 - 17:56
Imatge 0 per Inscripcions tancades a la Nocturna dels Mussols 2013
La Cursa Nocturna dels Mussols, que se celebrarà la tarda vespre del dissabte 23 de març a Sant Quirze del Vallès, ha tancat inscripcions 5 setmanes abans de la celebració. Les més de 500 places posades a disposició dels participants s'han esgotat en poc més d'un mes, tot un èxit de convocatòria que ens ha sorprès fins i tot a nosaltres, els organitzadors.

Ja consolidada com un referent d'inici de la temporada de curses de muntanya a Catalunya. El recorregut d'aquesta cursa nocturna transcorre integrament per la Serra de Galliners, sempre dintre del terme municipal de Sant Quirze del Vallès, per pistes de terra i corriols de muntanya que en la seva major part permeten als participants mantenir un elevat ritme de cursa.

Oihana Kortazar imposa la seva llei a El Cruce Columbia. Emma Roca aconsegueix la segona posició

Enviada per administrador el 11/Feb/2013 - 22:05
Imatge 0 per Oihana Kortazar imposa la seva llei a El Cruce Columbia. Emma Roca aconsegueix la segona posició
L'atleta del Salomon Santiveri estrena temporada amb victòria en aquesta cursa per etapes a la Serralada dels Andes, la qual ha conclòs en 9 hores i 44 minuts

Oihana Kortazar: “Aquesta victòria em dóna forces per seguir amb la preparació i fer enfront a la resta de la temporada. Començar d'aquesta manera em motiva”

En categoria masculina Iker Karrera ha aconseguit un tercer lloc en el seu debut en la cursa, tot i que arrossegava molèsties físiques
La Patagònia (Argentina i Xilè), del 8 al 10 de febrer de 2013 - Creuar la serralada dels Andes a través d'un recorregut de 100 quilòmetres dividit en tres etapes. Aquest és el desafiament proposat per la cursa "El Cruce Columbia", un repte que aquest any ha tingut en categoria femenina a una dominadora absoluta, l'atleta del Salomon Santiveri Oihana Kortazar. Oihana s'ha proclamat vencedora després d'invertir 9 hores 44 minuts i 42 segons, per davant de la catalana Emma Roca i la neozelandesa del Team Salomon Anna Frost. En categoria masculina, el també atleta del Salomon Santiveri i Suunto Iker Karrera ha aconseguit un meritori tercer lloc.

Els andorrans Jordi Rossell i Marc Vila s'imposen a la IV edició de la Traça Muga en una prova molt disputada

Enviada per administrador el 10/Feb/2013 - 19:30
Imatge 0 per Els andorrans Jordi Rossell i Marc Vila s'imposen a la IV edició de la Traça Muga en una prova molt disputada
Arànsa, 10 de febrer de 2013 - Aquest matí, a l'estació d'esquí nordic d'Arànsa, s'ha disputat la quarta edició de la Traça Muga, prova puntuable per a la Copa Catalana i de la Copa d'Andorra d'Esquí de Muntanya.

Un any més, i ja en són quatre, la Unió Excursionista Urgellenca ha fet possible que avui una seixantena d'equips de dues persones, amants de l'esquí de muntanya i la competició, hagin pogut gaudir d'un dia esplèndid d'esquí de muntanya. La prova ha consistit en dues pujades, una de 960 i l'altre de 300 m de desnivell i un parell de trams de pla/pujada per la zona de pistes d'esquí nòrdic, els quals, tot i no ser massa llargs, han acabat de descarregar les energies dels participants, la majoria dels quals han optat fer fer-los amb la tècnica de patinador. La primera pujada ha portat al pic de la Colilla o dels Estanyols de 2.835 m d'alçada. El recorregut de la cursa s'ha vist molt condicionat per les nevades dels darrers dies, les quals han deixat molt carregades i amb neu inestable algunes de les zones per les que estava previst que passes la prova. Aquest fet, per raons òbvies de seguretat, ha obligat a l'organització a eliminar les parts més tècniques i alpines.

17 esquiadors de l'estat competiran en el Campionat del Món de Pelvoux d'esquí de muntanya

Enviada per administrador el 06/Feb/2013 - 22:30
Aquest dissabte 9 de febrer comença el Campionat del Món de Pelvoux, a la zona dels Écrins (França)
El proper diumenge 10 de febrer, la cursa de parelles en categoria absoluta donarà el tret de sortida del Campionat del Món de Pelvoux 2013. 17 esportistes de les diferents categories competiran durant una setmana a la zona francesa dels Écrins.

Els esquiadors seleccionats són: en categoria absoluta Kilian Jornet, Marc Pinsach, Marc Solà i Miguel Caballero, en homes. Mireia Miró, Marta Riba, Maria Fargues i Anna Comet, en dones. En categoria spoir: Nil Cardona, Genís Zapater i Marta García. Entre els júniors: Aleix Domenech, Oriol Cardona, Laura Balet i Lide Leibar i entre els cadets, Iñigo Martínez i Erola Bisquert.

Xavier Serra i Carme Ballesteros, guanyadors de la sisena edició de la Cursa del Mont-rodon a Matadepera

Enviada per administrador el 03/Feb/2013 - 20:12
Imatge 0 per Xavier Serra i Carme Ballesteros, guanyadors de la sisena edició de la Cursa del Mont-rodon a Matadepera
Una cursa renovada i millorada en tots els aspectes

El matadeperenc Jan Margarit, amb només 15 anys, ha fet la segona posició
Matadepera, 3 de febrer de 2013 - Aquest matí, puntual a les 10 del matí, ha sonat el petard que donava la sortida a la sisena edició de la Cursa del Mont-rodon a Matadepera, de 13,5 quilòmetres i 600 metres de desnivell positiu acumulats. Prop de 500 corredors han iniciat la marxa pels carrers del poble, i de seguida han pres les pistes i els corriols que els havien de portar al Mont-rodon, un turó de 618 metres d'alçada molt a prop de la població i lloc clàssic d'entrenament del molta gent de la zona. La pujada més ràpida al Mont-rodon tenia premi especial i els primers en arribar-hi han estat Xavier Serra en homes, i Carme Ballesteros en dones, que ja no han deixat la primera posició de la cursa per fer-se'n amb la victòria.

L'edició d'enguany presentava moltes novetats i la prova ha guanyat en tots els aspecte: més distància, més desnivell, més corriols, més tècnica, més solidària i, en definitiva, una cursa molt més muntanyenca i interessant. A l'arribada molts dels participants han manifestat que han gaudit de valent amb el nou recorregut, exigent i tècnic.

Darrers preparatius per a la cursa del Mont-rodon de Matadepera

Enviada per administrador el 27/Gen/2013 - 19:46
Imatge 0 per Darrers preparatius per a la cursa del Mont-rodon de Matadepera
Només queda una setmana per a la cursa del Mont-rodon, que diumenge vinent es farà a Matadepera. Ahir ja s'havien exhaurit gairebé tots els dorsals disponibles. Així que, si algú té molt interès en fer-la, s'haurà de posar les piles i apuntar-s'hi de seguida.

Enguany la cursa arriba amb moltes novetats interessants i amb un recorregut que no deixarà indiferent ningú per la seva duresa i bellesa. Abunden els corriols, les zones tècniques, les pujades exigents... A l'arribada a Mont-rodon, si esteu en tots els sentits disponibles després de la pujada que haureu fet i les presses us ho permeten, no us podeu perdre-us un parell de detalls importants: el test de pedra que la Unió Excursionista de Matadepera va fer a l'alzina, que testimoni de totes les edicions de la cursa, constitueix una rotonda natural a la pista, i l'estelada de gairebé 3x5 metres que des d'ahir dissabte oneja i que és visible des de molts punts del Vallès.

Diumenge 3 de febrer segon entrenament oficial de la Marató de les Vies Verdes

Enviada per administrador el 17/Gen/2013 - 16:14
Imatge 0 per Diumenge 3 de febrer segon entrenament oficial de la Marató de les Vies Verdes
El proper diumenge 3 de febrer tindrà lloc el segon entrenament oficial de la Marató de les Vies Verdes.

La primera edició de la Marató de les Vies Verdes aplega ja un total de 480 inscrits. La prova es durà a terme el proper 24 de febrer entre les poblacions de Girona i Sant Feliu de Guíxols i l'organitza l'empresa Figuerenca DiverSport, conjuntament amb el Consorci de les Vies Verdes. El passat diumenge 13 de gener es va dur a terme el primer dels dos entrenaments oficials que l'organització ha programat per als participants, amb dues distàncies diferents (10 i 20 km), entre els municipis de Girona i Llampaies. Tot i el mal temps hi van participar gairebé un centenar d'atletes.

Informació enviada per Diversport

Torna una de les curses de muntanya més emblemàtiques del nostre país “la Montserrat Skyrace”

Enviada per administrador el 15/Gen/2013 - 20:08
Imatge 0 per Torna una de les curses de muntanya més emblemàtiques del nostre país “la Montserrat Skyrace”
Una vegada més la gent de Klassmark ens sorprèn en una proposta d'allò més interessant i fan reviure una cursa emblemàtica, la Montserrat Skyrace. D'aquesta manera el proper 7 d'abril podreu tornar a gaudir d'aquesta magnífica cursa que des del peu del massís de Montserrat puja a la seva cota més alta, a Sant Jeroni. El parèntesi tan sols ha estat d'un any perquè Klassmark ha decidit catapultar-la al lloc on li pertoca. És l'hora de reinventar-se. Nou recorregut més tècnic i exigent. Un viatge extraordinari pels corriols i secrets d'aquestes muntanyes. El destí ha volgut que se'ns presenti una altra oportunitat de formar part de la immensitat de casa nostra. Tal com des de la web de Klassmark ens la presenten:

Obertes les inscripcions de la Cursa del Mont-rodon a Matadepera

Enviada per administrador el 28/Des/2012 - 20:44
Imatge 0 per Obertes les inscripcions de la Cursa del Mont-rodon a Matadepera
La cursa del Mont-rodon torna millorada en tots els aspectes

A l'edició de 2013 col·labora amb el banc d'aliments de Càritas

Sortegem dues inscripcions gratuïtes a aquesta gran cursa
Coneixeu la Cursa del Mont-rodon, organitzada la Unió Excursionista de Matadepera?

Si la resposta a aquesta pregunta és afirmativa oblideu-la tal i com la coneixeu i prepareu-vos per descobrir una cursa nova, ja que l'edició d'enguany, tot i que encara puja a Mont-rodon, no té res a veure amb la cursa de les edicions anteriors. Si la resposta és negativa, a què espereu a fer una volta d'allò més interessant a la falda del massís de Sant Llorenç del Munt?

El diumenge dia 3 de febrer se celebra la sisena edició de la cursa amb moltes novetats. Aquesta edició la prova guanya en tots els aspecte: més distància, més desnivell, més corriols, més tècnica, més solidària i, en definitiva, una cursa molt més muntanyenca i interessant. En total 13,5 quilòmetres i 600 metres de desnivell positiu acumulat.

Torna la Mitja Marató ''L'Ascens a Sant Sadurní'' amb sensacions noves

Enviada per administrador el 15/Des/2012 - 18:22
Imatge 0 per Torna la Mitja Marató ''L'Ascens a Sant Sadurní'' amb sensacions noves
El Centre Excursionista Sant Feliu organitza, el dia 10 de març i per segona vegada, “L'ascens a Sant Sadurní”
Sant Feliu de Codines serà, el proper 10 de març, l'escenari d'una mitja marató de muntanya que transcorrerà per alguns dels paratges més emblemàtics de la zona. “L'ascens a Sant Sadurní” voreja i s'enfila al cim d'una de les muntanyes més reconeixibles de la zona, Sant Sadurní de Gallifa. Els 21 quilòmetres el recorregut permeten gaudir d'un paisatge impagable tant durant l'ascens com en el descens d'aquest cim de de 946 metres. Però és a dalt de tot on es pot gaudir d'unes vistes privilegiades. El cim de la muntanya de Sant Sadurní, situada a Cavall de les comarques del Vallès Oriental i el Vallès Occidental, permet divisar des dels Pirineus fins al mar: el prepirineu muntanyes com el Montseny, Puigsagordi, el Farell, el Tibidabo, el Garraf o la Mola de Sant Llorenç del Munt i Montserrat.

Miguel Heras s'imposa a la TNF Sant Francisco 50

Enviada per administrador el 03/Des/2012 - 15:13
Imatge 0 per Miguel Heras s'imposa a la TNF Sant Francisco 50
L'atleta del Salomon Santiveri ha signat la seva segona victòria a la prova després de l'aconseguida el 2010 amb un temps de 5h33'

Heras, que ha encapçalat el podi per davant del francès François D'Haene i el nord-americà Cameron Clayton, ha confirmat el seu bon moment de forma ja que venia de guanyar la K42 d'Argentina

Miguel Heras: “Estic molt content amb aquesta victòria. He pogut córrer a un bon nivell encara que sempre s'ha de millorar”
Sant Francisco (Estats Units), 1 de desembre de 2012 - Més satisfet, impossible. Després de superar molèsties físiques que li impedien competir al màxim nivell, Miguel Heras, ja recuperat físicament, ha protagonitzat un final de temporada de trail running espectacular. Prova d'això és la nova victòria que ha conquistat aquest cap de setmana a la prestigiosa The North Face Endurance Challenge, celebrada a San Francisco, una cursa que Heras ja va guanyar el 2010. L'atleta del Salomon Santiveri, que arribava a San Francisco en un bon moment de forma després de vèncer dues setmanes abans a la K42 Argentina, va signar un temps de 5h33' i es va imposar al podi al francès François D'Haene i el nord-americà Cameron Clayton. En categoria femenina, la victòria ha estat per l'atleta del Salomon Team, Emelie Forsberg, una de les esportistes més en forma aquesta temporada.
« 1 2 3 4 5 6 »