Curses de muntanya: Caballero, Cayetano, Besora i Gil estrenen el palmarès del trailSERIES Alforja

Enviada per administrador el 31/Mai/2015 - 19:10

Alforja, 30 de maig de 2015 - El trailSERIES Alforja va celebrar aquest dissabte a la tarda la seva primera edició amb un total de 309 participants i amb la victòria de Miguel Cabellero i Lourdes Cayetano en la cursa de 22 quilòmetres; i amb la de Mikel Besora i Núria Gil, en la de 10 quilòmetres. La competició s'inclou en el Circuit trailSERIES Costa Daurada 2015, de la que n'és la tercera prova puntuable. A més, ha estat el certamen en la que fins ara hi ha hagut més participants en la modalitat de caminadors, amb un total de 26.
Caballero va fer bons els pronòstics i es va adjudicar la cursa llarga amb autoritat, parant el cronòmetre en 2:14:33. La segona plaça va oferir una lluita renyida entre els veterans Xavier Sahuquillo i Israel Mercadé, que van creuar-la meta a 2:43 i 3:11 del guanyador respectivament.
En fèmines, triomf incontestable d'una Lourdes Cayetano que porta ple de victòries en les tres curses del Circuit trailSERIES Costa Daurada 2015. Al triomfs a Prades i Sant Salvador hi ha sumat el d'Alforja amb un registre de 2:33:38. El segon lloc fou per a Ester Casajuana (2:42:45) i el tercer per a Eugènia Munté (2:56:32). Totes elles van ser les úniques dones en baixar de les tres hores.

A la cursa curta nou triomf de Mikel Besora amb un temps d'1:02:11, seguit de Toni Calderón (1:03:22) i d'Arturo Nériz (1:04:48). Finalment, en categoria femenina, contundent victòria de Núria Gil (1:17:23) per davant de Joana Sans (1:22:18) i de Judit Francin (1:27:43), que va aconseguir completar el podi amb només sis segons d'avantatge sobre la quarta classificada: Eva Maria Tapia.

La propera cita del Circuit trailSERIES Costa Daurada serà a L'Albiol el dissabte 20 de juny. Les inscripcions s'obriran aquest dimarts al web www.naturetime.es amb preu reduït les primeres 48 hores.